Addiction Resources and Useful Links

 

aa-logo

Anonieme Alcoholisten

Anonieme Alcoholisten Nederland. Anoniem maar niet onzichtbaar. Omschrijving van Anonieme Alcoholisten Nederland kunt u hieronder lezen.

Anonieme Alcoholisten Nederland


na-logo

NA-Anonieme 

NA-Anonieme Verslaafden (NA) is een niet-commerciële gemeenschap van mannen en vrouwen die te maken kregen met een ernstig drugsprobleem. Wij zijn herstellende verslaafden die elkaar helpen clean te blijven door geregeld samen te komen. We volgen een programma met als uitgangspunt volledige onthouding van alle drugs. Het verlangen om te stoppen met gebruiken is de enige voorwaarde om lid te worden.

NA-Anonieme Verslaafden


Cocaine Anonymous

Cocaine Anonymous is ervan overtuigd, dat niemand voor een ander kan uitmaken of hij of zij verslaafd is die ontdekking kan alleen de persoon zelf doen.

Cocaine Anonymous Holland


Alanon-Netherlands

The Al-Anon Family Groups are a fellowship of relatives and friends of alcoholics who share their experience, strength, and hope in order to solve their common problems.

Al-Anon Netherlands


Gamblers Anonymous Nederland

Gamblers Anonymous is een groep mannen en vrouwen die hun ervaring, kracht en hoop met elkaar delen om aan de oplossing van hun gemeenschappelijk probleem te werken en anderen te helpen te herstellen van hun gok probleem.

Gamblers Anonymous Nederland


Addiction Friend Hong Kong

Find addiction treatment in Asia with Addiction Friend and get access to treatment facilities abroad for drug and alcohol abuse.

Addiction Treatment and Recovery | Drug Rehab | Alcohol Rehab


Addiction Friend Resources

Learn more about addiction and how it can be treated with resources from the Addiction Friend Network .

Addiction Treatment Resources | Addiction & Recovery News Asia


Find Drug and Alcohol Rehabs

Find rehabs for treating drug and alcohol addictions. A useful resources for anyone looking to enter treatment abroad with no waiting lists and options for luxury and exclusive treatment facilities.

Drug & Alcohol Rehabs